Referenties


Door de jaren heen heeft Lefering Service & Onderhoudsbedrijf voor vele uiteenlopende klanten mogen werken. Denk hierbij aan WTC Carlton Tower, Colliers International B.V., Stichting de Schoor, Park Mobile Group in Diemen, VVE Amsterdam Cremerplein en Collor Business. Ook hebben wij vele particuliere klanten mogen helpen met hun bouwprojecten in en rondom huis, in alle delen van het land.

WTC Carlton Tower Almere

Voor WTC Carlton Tower Almere voeren  wij huismeesterdiensten uit, zowel dagelijks en preventief onderhoud. Ook zijn wij voor deze opdrachtgever verantwoordelijk voor interne verbouwingen, het verzorgen van een 24-uurs storingsdienst en het bieden van bouwbegeleiding.

Park Mobile/Collor Business/Stichting de Schoor

Voor Park Mobile Group in Diemen, Collor Business en Stichting de Schoor hebben wij diverse bouwwerkzaamheden uit mogen voeren. Denk hierbij aan loodgieterswerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en interne verhuizingen in combinatie met interne verbouwingen. Ook hebben wij diverse services mogen bieden aan deze klanten, waaronder het bieden van bouwbegeleiding en een 24-uurs storingsdienst.

VVE en particulieren

Voor diverse VVE’s en particulieren hebben wij schilderswerkzaamheden (zowel binnen als buiten), timmerwerkzaamheden, renovatiewerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en loodgieterswerkzaamheden uitgevoerd. Ook hebben wij deze klanten geholpen met het verbeteren en/of vervangen van hang- en sluitwerk, het herstellen van houtrot en het bieden van bouwbegeleiding.

 

Ervaringen


Hier kunt u de ervaringen lezen van klanten die gebruik hebben gemaakt van onze service.

Stichting de Schoor maakt zo af en toe gebruik van de diensten van Service en Onderhoudsbedrijf Lefering, voor werkzaamheden van uiteenlopende aard. Wij zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk, de snelheid van handelen en de vlotte facturering.

Geschreven door: R. Westman, Hoofd afd. Facilitaire Ondersteuning

Hans Lefering is een klusjesman die ik zeer graag aanbeveelbij bedrijven in het bijzonder. Hij is flexibel, werkt snel enlevert goede kwaliteit, hij heeft aan een half woord genoeg. Zijn opdrachten bij WTCAA zijn tot grote tevredenheid gerealiseerd en wij rekenen hem als een van ons team.

Geschreven door Patricia Giessen

Droomkeuken

Ik heb Hans benaderd voor de uitvoering van mijn zelf ontworpen keuken. Vanaf een ruwe tekening hebben we samen de uitvoering besproken. Heel erg fijn want Hans is in staat om met je mee te denken en daarbij direct de praktische vertaalslag te maken naar uitvoering; mouwen opstropen en beginnen! Daarbij staat kwaliteit voorop en zo levert hij ook echt goed werk af! Dankzij zijn vakmanschap is mijn keuken ook echt mijn droomkeuken geworden!

Geschreven door: Marjolein Denekamp

Eurest Services levert haar diensten zoals schoonmaak, receptie en restaurant in het WTC te Almere maakt regelmatig gebruik van de diensten van Hans en zijn team. Zowel grote al kleine klussen kunnen door hem worden uitgevoerd en dat voorkomt een hoop verschillende bedrijven aan huis.

Daarnaast is hij flexibel, betrouwbaar,snel en denkt mee in oplossingen. Alle klussen worden per maand op één factuur netjes gespecificeerd. Kortom wij zijn zeer tevreden met Hans en zijn team.

Geschreven door: Henk Jansen, Facility manager Eurest Services WTC Almere

“Hans is een vriendelijk persoon die aan een aanwijzing genoeg heeft.
Hij werkt snel en met perfectie. Als er iets toch nog niet helemaal naar behoren werkt, komt hij dit nogmaals repareren.
Ook denkt hij mee voor mogelijk andere oplossingen en werkt netjes op factuur.

Geen lange wachttijden!!!!!

Als er wat aan de hand is kan ik altijd bij Hans terecht.”

Geschreven door: Melissa Posdijk, Office Manager