Over ons


Lefering Service & Onderhoudsbedrijf is opgericht door Hans Lefering. Voor deze bouwexpert een eigen bedrijf begon, heeft hij meer dan 25 jaar in de bouw gewerkt en vele verschillende functies in bedrijven vervuld. Hans Lefering was toe aan een nieuwe uitdaging, en besloot hij zijn eigen bedrijf te beginnen om klanten onder eigen naam te kunnen helpen. In juni van het jaar 2012 was het zo ver: Lefering Service & Onderhoudsbedrijf werd opgericht. Sinds de oprichting van dit professionele bouwbedrijf, heeft Hans Lefering al vele particuliere en zakelijke klanten kunnen helpen met diverse bouwwerkzaamheden.

Vakmanschap, jarenlange ervaring en de juiste tools

Huurt u Hans Lefering in voor het uitvoeren van uw bouwwerkzaamheden, dan weet u zeker dat u het beste eindresultaat krijgt. Door een combinatie van vakmanschap, jarenlange ervaring in het vak en het gebruik van de juiste gereedschappen, kan deze expert het beste resultaat bereiken. Niet alleen op bouwkundig gebied, maar ook volgens uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Voor deze expert voor u aan de slag gaat, luistert hij namelijk altijd eerst naar uw persoonlijke verhaal. Op deze manier heeft hij een duidelijk beeld van uw persoonlijke eisen en verwachtingen, zodat hij een project op kan leveren waar u voor de volle honderd procent tevreden mee bent.

De werkwijze

Voor Lefering Service & Onderhoudsbedrijf voor u aan de slag gaat, komt er altijd eerst iemand bij u langs om het werk op te nemen en u eventueel van onafhankelijk en professioneel advies te voorzien. Hierna kunt u een overzichtelijke, gratis en uiteraard geheel vrijblijvende offerte krijgen, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten van uw project. Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt het project in overleg gestart.

Lefering Onderhoud

Service en Onderhoudsbedrijf Lefering

Vergeet-mij-nietjestraat 18
1338 SE Almere

Tel: 06-51023629
Email: info@lefering-onderhoud.nl
KvK nr: 55404545

Neem contact op