Vastgoedonderhoud


Door een woning of kantoorpand goed te onderhouden, kunt u eventuele problemen met het pand voorkomen en kunt u de waarde van het pand in kwestie behouden of zelfs laten stijgen. Heeft u meerdere panden in uw bezit, dan is het logisch dat u deze panden niet allemaal zelf wil of kan onderhouden. In dit geval kunt u gebruik maken van de diensten van Lefering Service & Onderhoudsbedrijf, want wij helpen u graag al uw panden op het hoogste niveau te onderhouden.

Vastgoedonderhoud op hoog niveau

Lefering Service & Onderhoudsbedrijf heeft al jaren ervaring in het onderhouden van verschillende soorten panden. Of u nu moderne kantoorpanden in uw bezit heeft of eigenaar bent van monumentale herenhuizen in een grote stad: wij kunnen alle panden op de juiste manier onderhouden. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij precies hoe panden op de juiste manier onderhouden moeten worden, maar hebben we tevens alle kennis, vaardigheden en hulpmiddelen om uw panden van goed onderhoud te voorzien. Besteedt u uw vastgoedonderhoud aan Lefering Service & Onderhoudsbedrijf uit, dan weet u zeker dat uw panden op hoog niveau bijgehouden worden.

Wij zijn beschikbaar voor dagelijks onderhoud, maar kunnen u ook helpen met het preventief onderhouden van uw panden. Ook kunt u ons inhuren om storingen in uw panden te voorkomen en te verhelpen, bijvoorbeeld in de industrie.

Vragen? Neem contact met me op!

Heeft u vragen over onze diensten op het gebied van vastgoedonderhoud of wilt u een offerte aanvragen voor het onderhouden van uw panden? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail, want wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden en/of een offerte te sturen.

Lefering Onderhoud

Service en Onderhoudsbedrijf Lefering

Vergeet-mij-nietjestraat 18
1338 SE Almere

Tel: 06-51023629
Email: info@lefering-onderhoud.nl
KvK nr: 55404545

Neem contact op

Hulp nodig met uw onderhoud?