Timmerwerkzaamheden


Bent u op zoek naar een ervaren professional die uw timmerwerkzaamheden op hoog niveau uit kan voeren? Dan bent u bij Lefering Service en Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Of het nu gaat om een groot project of kleinere werkzaamheden in en rondom uw huis: wij helpen u graag.

Timmerwerkzaamheden op het hoogste niveau

Natuurlijk wilt u een professional inhuren die uw timmerwerkzaamheden op het hoogste niveau uit kan voeren, zodat u op en top tevreden kunt zijn met het geleverde eindresultaat. Maakt u gebruik van de diensten van Lefering Service en Onderhoudsbedrijf, dan weet u zeker dat uw timmerwerkzaamheden geheel naar wens worden uitgevoerd en opgeleverd. Door onze jarenlange ervaring in het vak hebben wij alle kennis en vaardigheden opgedaan om vakkundig met uw klus aan de slag te gaan en het beste eindresultaat op te leveren.

Lefering Service & Onderhoudsbedrijf vindt het belangrijk dat u betrokken bent bij de werkzaamheden die wij in en rondom uw woning, kantoorpand of instelling uitvoeren. Daarom betrekken wij u nauw bij de werkzaamheden die u aan ons uitbesteedt, bijvoorbeeld door u precies te vertellen wat we wanneer ga doen en waarom. En omdat u ons vooraf kunt vertellen welke eisen en verwachtingen u precies heeft voor de timmerwerkzaamheden die wij uit moeten voeren, weten wij precies wat wij moeten doen voor honderd procent klanttevredenheid.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de timmerwerkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wilt u een offerte aanvragen voor uw timmerwerkzaamheden in huis, in uw kantoorpand of voor uw instelling? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Door een offerte aan te vragen, krijgt u een duidelijk beeld van de kosten van uw project.

Lefering Onderhoud

Service en Onderhoudsbedrijf Lefering

Vergeet-mij-nietjestraat 18
1338 SE Almere

Tel: 06-51023629
Email: info@lefering-onderhoud.nl
KvK nr: 55404545

Neem contact op

Hulp nodig met uw timmerwerk?