Schilderwerkzaamheden


Sommige klussen in en rondom huis kunt u eenvoudig zelf uitvoeren, maar soms heeft u toch echt een ervaren professional nodig om uw woning op te knappen. Kan uw woning wel een nieuw likje verf gebruiken en wilt u zeker dat de schilderwerkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd? Dan kunt u gebruik maken van de diensten van Lefering Service en Onderhoudsbedrijf.

Voor het mooiste schilderwerk

U kunt uw woning voor een groot deel zelf schilderen, maar dit kost wel veel tijd en energie. Daar komt nog bij dat u niet alle delen van uw woning zelf kunt schilderen, simpelweg omdat sommige onderdelen van uw huis onbereikbaar zijn als u niet de juiste hulpmiddelen gebruikt bij het schilderen. Huurt u Lefering Service en Onderhoudsbedrijf in voor de schilderwerkzaamheden in en rondom uw woning, dan bespaart u veel tijd en energie. Daar komt nog bij dat u er zeker van kunt zijn dat uw schilderwerk op de juiste manier wordt uitgevoerd, want Lefering Service en Onderhoudsbedrijf heeft alle nodige kennis, vaardigheden, hulpmiddelen en ervaring om uw schilderwerk op het hoogste niveau op te leveren.

U kunt ook gebruik maken van de diensten van Lefering Service en Onderhoudsbedrijf als zakelijke klant. Moet u uw kantoorpand laten schilderen of wilt u iemand inhuren voor het schilderwerk in uw instelling, dan staan wij voor u paraat.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het schilderwerk dat wij voor u uit kunnen voeren, de werkwijze die wij hanteren bij het schilderen van uw woning of kantoorpand of onze tarieven? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want Lefering Service & Onderhoudsbedrijf kan al uw vragen beantwoorden. Wilt u inzicht in het kostenplaatje van uw schilderwerkzaamheden, dan kunt u tevens contact met ons opnemen. Wij sturen u graag een offerte om u een duidelijk beeld te geven van de kosten van uw project.

Lefering Onderhoud

Service en Onderhoudsbedrijf Lefering

Vergeet-mij-nietjestraat 18
1338 SE Almere

Tel: 06-51023629
Email: info@lefering-onderhoud.nl
KvK nr: 55404545

Neem contact op

Hulp nodig met uw schilderwerk?