Houtrot, deuren en kozijnen


Houtrot is een vervelend probleem waar veel mensen mee te maken krijgen. Zeker als de regen, de hagel en/of de sneeuw direct op uw kozijnen valt door de stand van de wind, is de kans groot dat uw kozijnen en wellicht ook uw deuren aangetast worden door houtrot. Wilt u voorkomen dat u al het houtwerk van uw woning moet vervangen door houtrot, dan kunt u gebruik maken van de expertise van Lefering Service & Onderhoudsbedrijf voor het bestrijden van dit vervelende probleem.

Het bestrijden van houtrot

Lefering Service & Onderhoud heeft al vele jaren ervaring in het vak. Dit betekent dat wij houtrot gemakkelijk kunnen herkennen, maar ook dat we precies weten wat we moeten doen om het probleem van houtrot snel en effectief op te lossen. Deze werkzaamheden voeren wij uiteraard ook voor u uit, zodat u niets hoeft te doen en toch van uw houtrot verlost kan worden. Zelfs als u houtrot heeft in al uw kozijnen en zelfs in uw deuren, helpen wij u graag met dit omvangrijke project.

Is de houtrot in uw kozijnen en/of deuren te ver gevorderd of wilt u uw kozijnen en/of deuren om een andere reden laten vervangen? Dan helpen wij u graag. Wij kunnen uw bestaande kozijnen en deuren niet alleen renoveren en onderhouden, maar wij kunnen u ook helpen geheel nieuw houtwerk te plaatsen.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over het bestrijden van houtrot, het renoveren en/of onderhouden van uw kozijnen en deuren of het plaatsen van nieuwe kozijnen en deuren? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Voor het aanvragen van een offerte voor het kostenplaatje van uw project, kunt u tevens contact met ons opnemen.

Lefering Onderhoud

Service en Onderhoudsbedrijf Lefering

Vergeet-mij-nietjestraat 18
1338 SE Almere

Tel: 06-51023629
Email: info@lefering-onderhoud.nl
KvK nr: 55404545

Neem contact op

Hulp nodig met uw houtrot?