Onze diensten


Timmerwerk


Bent u op zoek naar een ervaren professional die uw timmerwerkzaamheden op hoog niveau uit kan voeren? Of het nu gaat om een groot project of kleinere werkzaamheden in en rondom uw huis: wij helpen u graag.

Meer over timmerwerk

Renovatie & Onderhoud


Als u de waarde van uw woning wil behouden of zelfs wil laten stijgen, is het uiterst belangrijk dat het pand af en toe gerenoveerd wordt en regelmatig verbeterd wordt door middel van onderhoud. Lefering Service & Onderhoudsbedrijf helpt u graag.

Meer over renovatie & onderhoud

Schilderwerkzaamheden


Sommige klussen in en rondom huis kunt u eenvoudig zelf uitvoeren, maar soms heeft u toch echt een ervaren professional nodig om uw woning op te knappen. Kan uw woning wel een nieuw likje verf gebruiken?

Meer over schilderwerkzaamheden

Houtrot, deuren en kozijnen


Wij hebben al vele jaren ervaring in het vak. Dit betekent dat wij houtrot gemakkelijk kunnen herkennen, maar ook dat we weten wat we moeten doen om het probleem van houtrot snel en effectief op te lossen.

Houtrot, deuren en kozijnen

Vastgoedonderhoud


Door een woning of kantoorpand goed te onderhouden, kunt u eventuele problemen met het pand voorkomen en kunt u de waarde van het pand in kwestie behouden of zelfs laten stijgen.

Meer over vastgoedonderhoud